Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΜΗΛΌΠΙΤΑ ΜΕ ΦΑΡΙΝΑ ΟΛΙΚΉΣ ΚΑΙ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ

Μια αναποδογυρισμένη μηλοπιτα με καραμελωμενα μηλα απο ζαχαρη καρυδας...Ένα πεντανόστιμο κέρασμα για ολες τις ωρες!!!!!




ΥΛΙΚΑ:

5 ΜΉΛΑ ΚΟΜΜΈΝΑ ΣΕ ΦΈΤΕΣ
5 ΜΉΛΑ ΤΡΙΜΜΈΝΑ ΣΕ ΧΟΝΤΡΌ ΤΡΊΦΤΗ(περίπου 400 γρμ)
300 ΓΡΜ ΦΑΡΙΝΑ ΟΛΙΚΉΣ
160 ΓΡΜ ΒΟΎΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΌ(ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΑΚΌΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΕΞ)
1/2 ΚΟΎΠΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΈΝΑ ΚΑΡΎΔΙΑ  Ή ΑΜΥΓΔΑΛΑ
4 ΑΥΓΆ
100 ΓΡΜ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΡΎΔΑΣ
1 Κ.Σ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1 Κ.ΓΛ. ΚΑΝΕΛΑ

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

*ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ΈΝΑ ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΉΛΑ ΣΕ ΦΈΤΕΣ ΣΕ 2 ΣΤΡΏΣΕΙΣ ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΊ ΟΛΟΣ Ο ΠΆΤΟΣ

*ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΑ ΜΉΛΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΜΜΕΝΟΥΣ ΞΗΡΟΎΣ ΚΑΡΠΟΎΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΊΡΝΟΥΜΕ 2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΤΗΣ ΣΟΎΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΡΎΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΑΠΌ ΠΆΝΩ

* ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ 180 ΒΑΘΜΟΎΣ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΆ
* ΣΕ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΜΈΝΑ ΜΉΛΑ ,ΤΟ ΛΙΩΜΈΝΟ ΒΟΎΤΥΡΟ,ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΡΎΔΑΣ,ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ,ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΈΛΑ 
* ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΈΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΈΝΑ ΜΉΛΑ



*ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΎΣ
* ΑΦΟΎ ΚΡΥΏΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ

ΣΕΡΒΊΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΓΩΤΌ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΌΛΑΥΣΗ!!!!!



ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου