Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΜΠΌΝ ΚΑΣΕΡΙ

ΕΝΑ ΤΈΛΕΙΟ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!!!!

Υ Λ Ι Κ Α:

 850-890 ΓΡΜ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ (Να πετύχουμε μια μαλακή ζύμη που δεν θα κολλαει)

2 ΚΟΎΠΕΣ ΓΆΛΑ ΧΛΙΑΡΌ

50 ΓΡΜ ΜΆΓΙΑ ΝΩΠΉ

1 ΚΟΎΠΑ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ

2 ΑΥΓΆ

1/2 Κ.ΓΛ ΖΆΧΑΡΗ

1 Κ.ΓΛ.  ΑΛΑΤΙ

ΦΈΤΕΣ ΖΑΜΠΌΝ ΚΑΙ ΚΑΣΈΡΙ ΓΙΑ ΓΈΜΙΣΜΑ



Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η :

ΔΙΑΛΎΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΆ ΚΑΙ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΌ ΓΆΛΑ

ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ  ΤΟ ΛΆΔΙ,ΤΑ ΑΥΓΆ ΧΤΥΠΗΜΈΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΆΤΙ

ΤΈΛΟΣ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΖΥΜΏΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΆΚΙΑ ΖΎΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΆΕΙ

ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΊ Ή ΖΎΜΗ ΠΕΡΊΠΟΥ 45 ΛΕΠΤΆ ΜΕ 1 ΩΡΑ

ΧΩΡΊΖΟΥΜΕ  ΤΗ ΖΎΜΗ ΣΕ 8 ΜΠΆΛΕΣ ΚΙ ΑΝΟΊΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΆΘΕ ΜΠΆΛΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΌ ΦΎΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΕΠΊΣΗΣ ΧΩΡΊΖΟΥΜΕ ΣΤΑ 8 ΌΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΌΝΑ

ΓΕΜΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΈΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΊΑΣ ΜΑΣ (ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΆ ΈΚΔΟΣΗ ΜΕ ΜΕΡΈΝΤΑ!!!!)
ΤΥΛΊΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΊΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΊΓΟ ΑΥΤΌ Ή ΓΑΛΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
ΕΓΏ ΕΒΑΛΑ ΣΚΈΤΟ ΓΆΛΑ
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180  ΒΑΘΜΟΎΣ ΓΙΑ 25-30 ΛΕΠΤΆ

ΚΑΛΉ ΣΑΣ ΑΠΌΛΑΥΣΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου