Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΚΑΡΙΟΚΕΣ...ΚΌΛΑΣΗ!!!!!

ΑΠΊΘΑΝΕΣ ΚΑΡΙΟΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΌΛΟΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΆΣΕΤΕ!!!!

ΥΛΙΚΑ:
500 ΓΡΜ ΦΡΥΓΑΝΙΆ ΤΡΙΜΜΈΝΗ
500 ΓΡΜ ΜΠΙΣΚΌΤΑ ΤΡΙΜΜΈΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΜΑΣ
                (ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ)
400 ΓΡΜ ΣΟΚΟΛΆΤΑ ΛΙΩΜΕΝΗ
300 ΓΡΜ ΚΑΚΑΟ ΑΓΛΥΚΟ
300 ΓΡΜ ΚΑΡΎΔΙΑ ΧΟΝΡΟΚΟΜΜΕΝΑ
150 ΓΡΜ ΛΙΚΈΡ
50 ΓΡΜ  ΒΟΎΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
250 ΓΡΜ ΖΑΧΑΡΗ
250 ΓΡΜ ΓΛΥΚΌΖΗ
700 ΓΡΜ ΝΕΡΌ
ΛΊΓΗ ΒΑΝΊΛΙΑ

ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:
400-500ΓΡΜ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΣΟΚΟΛΆΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΚΑΙ ΒΡΆΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΗΧΤΌ ΣΙΡΌΠΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΆΖΕΙ ΣΤΑΓΌΝΑ ΌΤΑΝ ΓΥΡΊΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΆΛΙ.
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΎΜΕ ΣΤΟ ΜΊΞΕΡ ΤΟ ΚΡΎΟ ΣΙΡΌΠΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ ΕΚΤΌΣ ΤΑ ΚΑΡΎΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΈΡΙ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΏΣΟΥΝ,ΤΑ ΘΈΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΆΛΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ

ΘΈΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΕΎΠΛΑΣΤΟ ΜΕΊΓΜΑ ΑΛΛΆ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΠΑΣΤΟΎΝΙ ...ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΑΛΑΚΟ ΠΡΟΣΘΈΣΤΕ ΛΊΓΟ ΤΡΙΜΜΈΝΟ ΜΠΙΣΚΌΤΟ ΑΚΌΜΑ


ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ 3-4 ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ ΜΠΑΣΤΟΎΝΙΑ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΛΑΔΌΚΟΛΛΑ  Ή ΔΙΑΦΑΝΉ ΜΕΜΒΡΆΝΗ ,ΣΤΡΊΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΧΤΟ

ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΤΑ ΜΠΑΣΤΟΎΝΙΑ ΌΛΟ ΤΟ ΒΡΆΔΥ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΤΆΨΥΞΗ 3-4 ΏΡΕΣ


ΚΌΒΟΥΜΕ ΦΈΤΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΎΝΙ ΠΑΧΟΥΣ ΠΕΡΊΠΟΥ ΕΝΌΣ ΔΑΧΤΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΤΆΜΕ ΣΕ ΛΙΩΜΈΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΕΝΌΣ  ΠΙΡΟΥΝΙΟΥ ΓΥΡΝΆΜΕ ΤΙΣ ΦΈΤΕΣ ΜΈΣΑ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΆΤΑ ΝΑ ΠΆΕΙ ΠΑΝΤΟΎ

ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΤΑΨΊ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΏΡΑ

ΜΌΛΙΣ ΠΑΓΏΣΕΙ Ή ΣΟΚΟΛΆΤΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΜΙΑ-ΜΙΑ


ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΣΑΣ ΑΠΌΛΑΥΣΗ!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου