Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΓΙΑΟΥΡΤΟΖΕΛΕ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ!!!!!

ΥΓΙΕΙΝΌ ΓΛΥΚΆΚΙ ΝΌΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ

Φτιάξτε το με στεβια και γλιτώστε πολλές θερμίδες!!!!

ΥΛΙΚΑ:
10 ΚΑΡΌΤΑ ΤΡΙΜΜΈΝΑ ΣΕ ΧΟΝΤΡΌ ΤΡΊΦΤΗ
2 Κ.Σ.ΣΤΈΒΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΉ 1:3
1 Κ. ΓΛ. ΚΑΝΈΛΑ ΤΡΙΜΜΈΝΗ
3 Κ.Σ. ΓΙΑΟΎΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΌ 2%
300 ΓΡΜ  ΝΕΡΌ
10 ΓΡΜ ΣΚΌΝΗ ΖΕΛΑΤΊΝΗ ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΣΟ ΠΟΤΉΡΙ ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

●ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΜΈΝΑ ΚΑΡΌΤΑ,ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΈΛΑ ΝΑ ΒΡΆΣΟΥΝ ΠΡΟΣΘΈΤΟΝΤΑΣ  1 ΠΟΤΉΡΙ ΝΕΡΌ
●ΒΡΆΖΟΥΜΕ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΌΛΑ ΤΑ ΥΓΡΆ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΏΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΌΤΑ
●ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΎΡΤΙ ΑΡΙΑΝΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΝΤΑΣ ΤΙΣ 3 Κ.Σ. ΓΙΑΟΎΡΤΙ ΜΕ 300 ΓΡΜ ΚΡΥΟ ΝΕΡΌ
●ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΙΑΝΙ ΜΈΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΌΤΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΒΡΑΣΗ
●ΤΈΛΟΣ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΌΝΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ
●ΜΟΙΡΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΓΙΑ 4-5 ΏΡΕΣ
●ΣΕΡΒΊΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΌΛΙΚΗ ΚΑΝΕΛΑ
Πρόταση σερβιρισματος:λουσμένο με μερέντα!!!


Σημεωση:
Πανεύκολη μερεντα με ελάχιστες θερμίδες:
2 Κ.γλ.κακάο αγλυκο
2 Κ.γλ.γάλα σε σκόνη
10-12 σταγόνες υγρή στεβια
Ελάχιστο νερό για να πετύχουμε την υφή που θέλουμε
Ανακατεύουμε όλα μαζι και έτοιμη η μερεντα μας!!!!!
ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΧΩΡΊΣ ΚΑΘΌΛΟΥ ΕΝΟΧΈΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου