Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΑΛΜΥΡΌ ΚΈΙΚ ΟΛΙΚΉΣ ΜΕ ΠΡΆΣΟ ΚΑΙ ΤΥΡΊ !!!

ΕΝΑ ΑΛΜΥΡΌ ΠΑΝΕΎΚΟΛΟ ΚΈΙΚ ΧΩΡΊΣ ΜΊΞΕΡ ,ΥΓΙΕΙΝΌ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ!!!!!


           Υ Λ Ι Κ Α :

 500 ΓΡΜ  ΑΛΕΎΡΙ ΟΛΙΚΗΣ

400-500 ΓΡΜ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ

2 ΜΕΓΆΛΑ ΠΡΆΣΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΈΝΑ 

3 ΑΥΓΆ ΧΤΥΠΗΜΈΝΑ

50 ΓΡΜ ΝΩΠΉ ΜΑΓΙΆ

1 ΠΟΤΉΡΙ ΧΛΙΑΡΌ ΓΆΛΑ

1/2 ΠΟΤΉΡΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ

1 ΚΎΒΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΏΝ

1/2  Κ.ΓΛ. ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ

1/2  Κ.ΓΛ.  ΠΆΠΡΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ 

1/2 Κ.ΓΛ. ΑΛΑΤΙ

ΛΊΓΟ ΠΙΠΕΡΙ



                  Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η :

 ΨΙΛΟΚΌΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΆΣΑ ΚΑ ΤΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΆΝΙ ΜΑΖΊ ΜΕ 1 ΠΟΤΉΡΙ ΝΕΡΟ,1 ΚΎΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΏΝ ΚΑΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ.ΤΑ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 15 ΛΕΠΤΆ ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΌΛΑ ΤΑ ΥΓΡΆ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΘΈΛΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΏΣ ΣΤΕΓΝΆ.
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΆΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΏΣΟΥΝ .

ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ  ΜΠΟΛ ΔΙΑΛΎΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΆ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΌ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ,ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΈΝΑ ΑΥΓΆ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΆ

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΆΣΑ ΑΦΟΎ ΈΧΟΥΝ ΚΡΥΩΣΕΙ (Ή  ΈΣΤΩ ΧΛΙΑΡΑ)

ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΓΊΝΕΤΑΙ ΈΝΑΣ ΠΗΧΤΟΣ ΧΥΛΟΣ

ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ ΜΑΣ 30 ΛΕΠΤΆ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΕΙ Ή ΜΆΓΙΑ

ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΑΨΊ Ή ΠΥΡΕΞ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΛΆΔΩΜΑ)

ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΊΠΟΥ 50 ΛΕΠΤΆ ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ

                    🍴🍴🍴🍴    ΚΑΛΉ ΣΑΣ ΑΠΌΛΑΥΣΗ !!!       ❤❤❤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου