Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΓΛΥΚΆΚΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ !!!

ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΎΔΑΣ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΡΎΔΑΣ ΚΑΙ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΡΎΔΑΣ !!!!

      Υ Λ Ι  Κ Α :

3 ΑΥΓΆ

1 ΠΟΤΉΡΙ ΓΆΛΑ

1 ΠΟΤΉΡΙ ΝΕΡΟ

1/2 ΠΟΤΉΡΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ

100 ΓΡΜ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΡΎΔΑΣ

80 ΓΡΜ ΤΡΙΜΜΈΝΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ 

1 Κ.ΓΛ.  ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

1/2 ΠΟΤΉΡΙ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΡΎΔΑΣ





ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:

1 ΚΟΎΠΑ ΝΕΡΌ 

1 ΚΟΎΠΑ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΡΎΔΑΣ

ΛΊΓΕΣ ΣΤΑΓΌΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

   
  Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η :

ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ ΚΑΙ ΒΡΆΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΆ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΆΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ (ΤΟ ΘΈΛΟΥΜΕ ΧΛΙΑΡΟ)

ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΆ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΜΙΞΕΡ)

ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΣΙΛΙΚΌΝΗΣ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΎΣ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΊΠΟΥ 40 ΛΕΠΤΆ

ΜΌΛΙΣ ΤΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΚΑΥΤΆ ΤΑ ΠΕΡΙΧΎΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΛΙΑΡΌ ΣΙΡΌΠΙ

ΑΦΉΝΟΥΜΕ 30 ΛΕΠΤΆ ΝΑ ΚΡΥΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΉΞΟΥΝ ΌΛΟ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ

ΣΤΟΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΊΓΟ ΈΞΤΡΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ 


Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η:

ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΈΝΙΑ ΕΚΔΟΧΉ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΉΣ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΈΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΊΓΜΑ ΜΑΣ 2 Κ.Σ. ΑΓΛΥΚΟ ΚΑΚΆΟ + 2 Κ.Σ ΓΆΛΑ Ή ΝΕΡΌ +1 Κ.Σ.ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΡΎΔΑΣ



  
                                                                     ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου