ΥΛΙΚΑ:
200 ΓΡΜ ΑΛΕΎΡΙ ΟΛΙΚΗΣ
2 ΑΥΓΆ
100 ΓΡΜ ΚΑΣΈΡΙ ΤΡΙΜΜΈΝΟ
180 ΓΡΜ ΓΆΛΑ
1 ΚΎΒΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΏΝ ΤΡΙΜΜΕΝΟΣ
ΣΚΟΝΗ ΣΚΟΡΔΟΥ
ΑΛΆΤΙ
ΠΙΠΈΡΙ
ΚΑΠΝΙΣΤΉ ΠΑΠΡΙΚΑ
ΆΡΩΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΉ ΜΑΓΙΆ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΆ )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΜΕ ΣΎΡΜΑ ΌΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ.
ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΛΌ ΣΕ ΤΑΨΊ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΕ ΛΕΠΤΌ ΣΤΡΏΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΆΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΆ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΎΣ
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΌΒΟΥΜΕ (ΑΦΟΎ ΨΗΘΟΥΝ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΒΗΣΤΌ ΦΟΎΡΝΟ ΝΑ ΣΤΕΓΝΏΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΏΣ
ΚΑΛΉ ΣΑΣ ΑΠΌΛΑΥΣΗ! !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου