Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΤΥΡΊ !!!!!

Τα πιο αφρατα πιροσκι που εχετε φαει!!!!

ΥΛΙΚΑ:

 1/2 (ΜΙΣΟ)ΠΟΤΉΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΎ ΝΕΡΌ ΧΛΙΑΡΌ

 2 ΦΑΚΕΛΆΚΙΑ ΜΆΓΙΑ  

 1 Κ.ΓΛ. ΖΑΧΑΡΗ

 1 ΠΟΤΉΡΙ ΝΕΡΟΎ ΓΆΛΑ ΧΛΙΑΡΌ

 3 Κ.Σ.ΒΟΥΤΥΡΟ (ΠΕΡΊΠΟΥ 50 ΓΡΜ)

 2 Κ.ΓΛ. ΑΛΆΤΙ 

 2 ΑΥΓΆ

3 + 1/2- 4 ΚΟΎΠΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΎΡΙ ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ(Περίπου 500 γρμ)
  

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

ΤΥΡΊ ΦΈΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ (ΣΚΕΤΗ)



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΔΙΑΛΎΟΥΜΕ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΙΆ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΌ ΝΕΡΌ ΚΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΆΚΡΗ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ

ΛΙΏΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΓΆΛΑ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΛΊΓΟ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ .ΤΟ ΘΈΛΟΥΜΕ ΧΛΙΑΡΟ

ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΜΕΊΓΜΑΤΑ ΜΕ ΣΎΡΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΑΥΓΆ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΛΙΓΟ-ΛΊΓΟ ΚΑΙ ΖΥΜΏΝΟΥΜΕ,ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΦΡΆΤΗ ΖΎΜΗ (ΑΣ ΚΟΛΛΆΕΙ ΛΊΓΟ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ,ΜΗ ΡΊΧΝΕΤΑΙ ΠΟΛΎ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΣΦΙΞΕΙ)



 ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΎΜΗ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΛΕΚΆΝΗ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΊ

ΑΝΟΊΓΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΆΡΙ ΜΕ ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΧΈΡΙΑ ,ΓΕΜΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΥΡΙ (Ή ΜΕ ΠΑΤΆΤΑ Ή ΜΕ ΚΙΜΑ) ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΊΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΥΤΌ ΛΆΔΙ
  
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΦΟΥΣΚΏΝΟΥΝ ΠΟΛΎ ΣΤΟ ΤΗΓΆΝΙΣΜΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΤΑ ΚΆΝΕΤΕ ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΑ !!!!

         ΚΑΛΉ ΣΑΣ ΑΠΌΛΑΥΣΗ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου