Τα πιο αφρατα πιροσκι που εχετε φαει!!!!
ΥΛΙΚΑ:
1/2 (ΜΙΣΟ)ΠΟΤΉΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΎ ΝΕΡΌ ΧΛΙΑΡΌ
2 ΦΑΚΕΛΆΚΙΑ ΜΆΓΙΑ
1 Κ.ΓΛ. ΖΑΧΑΡΗ
1 ΠΟΤΉΡΙ ΝΕΡΟΎ ΓΆΛΑ ΧΛΙΑΡΌ
3 Κ.Σ.ΒΟΥΤΥΡΟ (ΠΕΡΊΠΟΥ 50 ΓΡΜ)
2 Κ.ΓΛ. ΑΛΆΤΙ
2 ΑΥΓΆ
3 + 1/2- 4 ΚΟΎΠΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΎΡΙ ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ(Περίπου 500 γρμ)
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
ΤΥΡΊ ΦΈΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ (ΣΚΕΤΗ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΔΙΑΛΎΟΥΜΕ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΙΆ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΌ ΝΕΡΌ ΚΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΆΚΡΗ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ
ΛΙΏΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΓΆΛΑ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΛΊΓΟ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ .ΤΟ ΘΈΛΟΥΜΕ ΧΛΙΑΡΟ
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΜΕΊΓΜΑΤΑ ΜΕ ΣΎΡΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΑΥΓΆ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΛΙΓΟ-ΛΊΓΟ ΚΑΙ ΖΥΜΏΝΟΥΜΕ,ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΦΡΆΤΗ ΖΎΜΗ (ΑΣ ΚΟΛΛΆΕΙ ΛΊΓΟ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ,ΜΗ ΡΊΧΝΕΤΑΙ ΠΟΛΎ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΣΦΙΞΕΙ)
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΎΜΗ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΛΕΚΆΝΗ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΊ
ΑΝΟΊΓΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΆΡΙ ΜΕ ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΧΈΡΙΑ ,ΓΕΜΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΥΡΙ (Ή ΜΕ ΠΑΤΆΤΑ Ή ΜΕ ΚΙΜΑ) ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΊΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΥΤΌ ΛΆΔΙ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΦΟΥΣΚΏΝΟΥΝ ΠΟΛΎ ΣΤΟ ΤΗΓΆΝΙΣΜΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΤΑ ΚΆΝΕΤΕ ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΑ !!!!
ΚΑΛΉ ΣΑΣ ΑΠΌΛΑΥΣΗ!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου